КОНФЕРЕНЦІЇ ТА СЕМІНАРИ НОВИНИ

Пані та панове!

Щиро запрошуємо, Вас, взяти участь у VI міжнародній конференції Обличчя війни. Цього разу тема нашої зустрічі: Перед битвою. 

Під час засідань ми хочемо розглянути всі види дипломатичної, адміністративної та військової діяльності, які носять характер підготовки до війни. Також очікуємо, що у виступах будуть розглянуті питання, пов’язані з діями військ, що безпосередньо передували військовим зіткненням.  

Ми заохочуємо, Вас, ознайомитись із пропонованим переліком питань і зауважуємо, що можемо дозволити виступи, що виходять за межі запропонованих нами тем, але тільки якщо вони в якійсь мірі стосуються основної теми нашої конференції.  

Конференція Обличчя війни проводиться в Інституті історії Лодзинського університету щороку з 2017 року. Від часу першої зустрічі, в якій взяли участь більше десятка істориків, вона переросла до зустрічі, в якій взяли участь понад 100 дослідників з усіх важливих наукових центрів Польщі. З 2020 року конференція є міжнародною подією – у зустрічі брали участь вчені з Литви, Росії, Румунії, України та Угорщини. 

Детальну інформацію щодо конференції та реєстраційну форму можна знайти на веб-сайтіobliczawojny.uni.lodz.pl 

Сердечно Вас запрошуємо! Організаційний комітет VI-ї Міжнародної  наукової конференції Обличчя війни.